søndag den 11. december 2016

3. Advent - #BloggerAdvent + Adventspakker fra søs


Så blev det den 3. søndag i advent og dermed tid til at åbne den 3. pakke i Blogger Advent. De to første pakker var så gode at jeg har været vildt spændt på at skulle åbne denne pakke. Jeg modtager advents pakker fra Camilla og giver selv til Mette. Synes det er et fantastisk koncept som Jeanette har igangsat. Det her #BloggerAdvent er bare mega hyggeligt at deltage i. 


I dagens pakke var der en DIY Hobby pakke fra Søstrene Grene med to nissemænd. Camilla mener åbenbart at jeg har en kreativ side gemt et sted og den må jeg lige støve af, og så komme i sving med at lave de nisser.
Nisserne passer lige ind i min julestil, så endnu engang var det godt ramt. Glæder mig til jeg kan finde roen og så vil jeg kaste mig ud i lidt kreativt. Tusind tak til Camilla.

Måske det giver min kreative side et lille spark. Man kan da håbe! Har virkelig gemt min julestemning godt væk i år, måske disse to kan hjælpe på det.

---------------------------------------------------------------------------------------


3. advent betyder også at det blev tid til advents pakken fra min søster. Vi har som tidligere fortalt aftalt at give advents pakker til hinanden i år, med et ca. budget på 150 kr pr. pakke. I kan se her hvad jeg fik af hende 2. advent og her hvad hun fik af mig. 
Denne gang nåede jeg at tage billeder inden jeg pakkede pakken op, og kan sige jer at den var meget tung, og derfor krævede det også en del selvbeherskelse (vidste ikke at jeg havde et gram af det i min krop ) ikke at flå den op med det samme!


Som på alle pakkerne er der et hjemmelavet kort - denne gang med spa-tema udenpå - hvor der står hvad pakkens tema er og hvad tankerne er bag indholdet. Tanken bag dagens indhold passer bare perfekt og jeg er så stresset og rastløs for tiden, så håber at denne pakke kan hjælpe med at få mig i jordforbindelse, for det mangler jeg virkelig!

Pakken indeholdt det i kan se på nedenstående billede:
 • Dove Pure Care Dry Oil til tørt hår shampoo og balsam - Har prøvet de her produkter før og jeg ELSKER Dove og deres shampoo og balsam. De gør bare ens hår helt vildt lækker blødt og luftigt. Jeg er faktisk lige er løbet tør - så de falder på et meget tørt sted (bogstaveligt talt - mit hår leger hø for tiden).
 • Hår serum fra Yves Rocher - Denne hårserum har jeg hørt rigtig gode ting om, og ved at min søs har virkelig gode erfaringer med den, så den skal prøves i morgen efter badet. Sammen med shampooen kan mit tørre hø-hår bare vente sig!
 • Bio-Oil - Har hørt om dette mirakelmiddel længe nu, og da jeg altid har døjet med strækmærker - faktisk siden jeg kom i puberteten og alting begyndte at vokse - så passer dette produkt virkelig godt til mig! Jeg går igang med at prøve med det samme!
 • Duftlys med Lotus fra Søstrene Grene - DUFTLYS - Yay! Elsker duftlys, så nu skal der dufte af Lotus på badeværelset!
 • Fodbadesalt fra Matas i fodform - Dem her fik jeg også i min pakkekalender af hende sidste år og jeg elsker dem, så idag hedder det fodbad imens jeg ser julekalender!
 • Peppermint fodlotion fra The Body Shop - Efter fodbadet i aften skal jeg prøve denne fodlotion og elsker alt fra The Body Shop!
 • Håndklæde Kronborg fra Jysk - Håndklæde! Jeg har ikke særlig mange pæne håndklæder tilbage, da jeg er kæreste med en mekaniker og derfor er det lækkert at have et pænt et til når man skal lege spa herhjemme, så tak søs! Den skal bruges i aften til at tørre mine friske fødder med.
 • Eye Gel fra Magasin Du Nord 15 ml med agurkeekstrakt - Denne Eye Gel har jeg længe forsøgt at lokke ud af min søster, da jeg selv fik den i Goodiebox'en og den er virkelig fantastisk og gør underværker ved mine sække under øjnene, så tak søs for endelig at give dig ;)


Tusind tak til søs for at finde sådan nogle lækre og virkelig tiltrængte lækkerier! Kan slet ikke vente med at finde baljen frem og hygge med fodbad og til i morgen hvor garnet forhåbentlig kan tæmmes. Man skulle tro du var synsk eller også kender du mig bare for godt! Håber du kunne bruge det jeg har givet dig i din 3. advents pakke!

Glædelig 3. advent allesammen! OG læg lige mærke til at det sner herinde på bloggen! Når nu det ikke kan IRL, så må vi lade som om herinde! ;) Tak til søs for sneen!

4 kommentarer:

 1. Du kan tro jeg kan bruge dagens gave. :D Mange mange mange tak! Skal SÅ meget hygge i aften med varm kakao og snacks. :) Og Cosmo takker endnu en gang. ;)
  Og det var så lidt med sneen. Vi må jo gøre hvad vi kan for at få sne herhjemme i alt for varme DK. :P

  SvarSlet
 2. Glædelig 3. søndag i advent <3

  Sikke en god ide med de nisser. De ser søde ud :-)

  Og sikke en lækker spapakke fra din søster :-)

  SvarSlet
 3. Så mange fine ting og nu glæder jeg mig helt til at se de to nisser færdige.. ha ha..

  Hyggeligt at du er med i bloggeradvent og jeg håber snart du finder lidt julestemning..

  Knus Jeanette

  SvarSlet
 4. Sikke nogle lækre gaver :)

  Håber du har haft en skøn dag <3
  Mvh Mie, Mizzepii.dk

  SvarSlet