søndag den 27. november 2016

1. Advent - #BloggerAdvent + Adventspakker fra søs


Så blev det tid til 1. søndag i advent og dermed også tid til #BloggerAdvent kalenderen fra Camilla Maria. Jeg er på weekend i det sydfynske og har derfor taget min adventspakke med herover. Advent falder meget tidligt i år og det er helt underligt at skulle åbne pakker allerede nu, men jeg elsker julen. Så det gør ikke noget at den falder tidligt i år. Julepynten har også været oppe hjemme hos os i ca. 14 dage nu. Jeg er lidt af en juletosse.

Jeg havde egentlig ikke planlagt at skulle deltage i #BloggerAdvent igen, men er super glad for at jeg gjorde det alligevel. Det er jo hyggeligt at åbne pakker som andre har fundet til en og også at se om de pakker man selv har lavet falder i god jord. Glæder mig til i aften at sidde og læse alle de andres indlæg og se hvad de er blevet begavet med. Tak Jeannette for at lokke med mig i år.

Camilla har virkelig ramt plet med den første pakke. Den indeholdt en masse fine sølv-glitter snefnug. Jeg ELSKER snefnug og hele lejligheden derhjemme er pyntet med snefnug, så de skal nok finde en plads hjemme hos mig. TUSIND tak for dem Camilla! Glæder mig helt til at komme hjem og hænge dem op! Tror jeg vil hænge nogle af dem på juletræet og de andre på min lysgren over skænken.

  

Jeg har lavet pakker til Mette i #BloggerAdvent og følg med på hendes blog og se hvad jeg har fundet på til hende! Håber det falder i god jord. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Advents pakkerne fra min søs er virkelig flotte og har glædet mig til at åbne den første pakke siden jeg fik dem med hjem for 14 dage siden. Jeg har problemer med mit kamera så derfor har jeg ikke fået taget billeder af pakkerne samlet og har fået lov at låne nedenstående billede af min søster. 

Jeg har altid været heldig at min søster elsker at bruge tid på at lave nogle lækre adventspakker eller pakkekalender til mig, og i år blev vi enige om at lave til hinanden. Det har været rigtig hyggeligt at bruge tid på at finde de rigtige ting til hende og i kan se her hvad jeg har givet hende i hendes 1.advents pakke. Håber du er blevet glad for det søs.


1. advent pakken til mig indeholdt en masse lækkert julepynte ting, samt lidt lækkert guf. Hun havde lavet et meget fint hjemmelavet kort med teksten: ,,Dagens pakke indeholder ting der kan hjælpe på Julehumøret. Selvom vi stadig er i November, så venter December lige rundt om hjørnet. Er du stadig ikke helt i Julestemning, så kan indholdet af dagens pakke måske hjælpe."

Pakken indeholdt det i kan se på billedet nedenfor:
 • 1 duftlys med æble og kanel, som jeg har sukket efter længe. Tror jeg skal på rov efter flere af denne duft.
 • Cernit julepynt i form af kagemænd, snefnug, julekrans og juletræ - havde selv overvejet at lave sådan nogle, men jeg er så dårlig til at arbejde i cernit, så er glad for disse. 
 • Candycanes til ophæng. Disse er mega fine og de skal op og hænge i den næste ting fra pakken.
 • En "gran guirlande med sne" som jeg vil hænge i vores bue i stuen med pynt på. Har gået og misundt dem min søs har og er så glad for at jeg nu også har fået en.
 • Nissetøj til bestikket på det juledækkede bord. Det skal kæresten og jeg bruge til vores julebord juleaften. Havde faktisk overvejet at hækle nogle julesokker til bestikket, men det var nok alligevel for optimistisk at jeg ville nå det inden juleaften, så tak søs for disse! Bliver nok mig "der får bukserne på" hjemme hos os ;)
 • Til sidst men ikke mindst nogle lækre chokolader med frugtfyld - fik disse i pakkekalenderen fra søs sidste år og de er virkelig lækre!

TUSIND tak for den første pakke med pyntetingene og chokoladen. Jeg er bestemt ikke skuffet, som jeg ved du har frygtet! Jeg kan jo se at du har haft mig i tankerne med denne pakke og hvem kan blive skuffet over det? Jeg glæder mig allerede til næste pakke og håber du bliver ligeså glad for de næste stykker. 

Elsker at vi to har et så godt et søskende/veninde forhold og ville ikke undvære dig for alt i verden! Jeg er helt sikkert kommet i mere julestemning af de ting du har fundet til mig og derfor har indholdet gjort nøjagtigt det du havde til hensigt. Nu kan julen bare komme an!

Læs med igen næste advent hvor jeg igen vil åbne adventspakker fra søs og Camilla.

12 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine gaver du har fået.
  De der snefnug er vildt flotte.

  Håber du har en skøn 1. søndag i advent <3
  Kh. Mie, Mizzepii.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er så flotte! Har også hængt dem op nu :D

   Tak den har været/er skøn og er blevet brugt i familiens tegn, så bliver det ikke bedre!

   Fortsat god 1. Advent til dig også! :)

   Slet
 2. Nu sidder jeg jo og vræler. Elsker dig søs og jeg er virkelig også taknemmelig for at vi har få godt et forhold til hinanden trods alt det vi har været igennem. <3 Og jeg er glad for at pakkerne faldt i god jord. Glæder mig til at se hvad du siger til de næste pakker. Og jeg glæder mig til at vi skal ses i December. Tak for en hyggelig weekend.

  SvarSlet
 3. Sikke en masse fine pakker og de der snefnug er da en skøn gave.. Hvor har du hængt dem op?? Er så pisse nysgerrig..

  Håber du har haft en lækker weekend på fyn og får en kanon start på den nye uge..

  Skal nok huske at lokke dig igen næste år.. ha ha

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er fine. Jeg har hængt dem op på mit lille juletræ. :) skal nok lægge billeder af min julepynt op først i december, så kan du se ;)

   Slet
 4. Sikke nogle dejlige gaver, du har fået :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er også meget glad for dem :)

   Slet
 5. Rigtig gode gaver :)

  Og tak for din gave :) Tingene er ved at være på plads rundt i Gertrud Sands julehjem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Var så lidt! Hahaha skal du snart have lagt tape ud så?

   Slet