fredag den 1. april 2016

Påske-æde-gilde og genbrugfund


Jeg har været meget stille herinde i påsken, og det skyldes at jeg har forsøgt at komme helt ned i gear (hvis det overhovedet kan lade sig gøre at komme længere ned i gear). Jeg har fået ædt en masse påske slik, ja min kalorie tælling har været på laaang pause, og så har jeg faktisk også fået læst en masse bøger. Så det har stået på ren hygge og afslapning. 

Det betyder også at jeg nu igen er igang med at tælle kalorier og har opgraderet min daglige kalorieindtag til 1400 kcal fremfor 1300 kcal, da jeg altid synes det var svært at holde sig præcis indenfor det. Det er stadig svært og jeg kæmper virkelig, men jeg har det faktisk bedre med at tælle kalorier, da det giver en form for struktur i min hverdag. 

Nok om det! I går var kæresten og jeg en tur på genbrugsjagt. Vi skulle alligevel nogle ærinder i Karup området og faldt over en genbrug med 50% af på ALT samt en genbrug i kærestens fødeby Frederiks, så gik jagten ind på lækkerier. 
I Frederiks fandt jeg dette røgfarvede "pilleglas" eller krydderiglas - det kostede mig kun en flad 5'er, så det skulle med mig hjem!


I Karup fandt jeg denne flotte laksefarvede skål, og den stod til 50,- hvilket betyder at jeg fik den til 25,-. Slet ikke noget dårligt fund. Den har et andet udtryk end de andre laksefarvede glasting jeg har, men tænker at det sagten kan bruges sammen med de mere "moderne" af slagsen. 

I samme genbrug fandt jeg også disse to lækkerier (et ovnfast fad med hank og et aflangt fad) i Harlekin (Blå Flamme) fra Lyngby Porcelæn. De stod til 150,-/stk og jeg fik dem samlet til 150,-. Så det var en ok handel. Jeg har i forvejen nogle småting fra Lyngby, dog i Blå Dråbe, men kunne ikke lade disse stå, da det jo også kan gå fint med mit RC Mega Blå. 


I Frederiks fandt kæresten noget han er blevet enormt glad for. Det drejer sig om denne mindeplatte fra Royal Copenhagen. Den er lavet til minde om månelandingen i 1969. Der står "Victoria Spatii" på den og er latinsk for "Sejr i rummet". Synes den er ret skæg, da den er mere speciel end de ordinære mors dag- og juleplatter. 
Derudover er både kæresten og jeg ret interesseret i alt der har med rummet og Science Fiction at gøre, så den passer helt perfekt her hos os! Jeg er blevet ret glad for den. Den er også allerede blevet hængt op på væggen herhjemme! Den kostede ham kun en 10'er, så det er i hvert fald billigt!

1 kommentar:

  1. Heeej :D Jeg skriver til dig for at lade dig vide, at jeg har nomineret dig til en Liebster Award. :D Du kan læse mit indlæg her: http://www.giz-blog.dk/2016/04/sa-blev-jeg-srme-igen-nomineret-til-en.html - hvor du også finder de spørgsmål jeg har valgt at stille dig som nomineret. ;)

    SvarSlet