søndag den 3. april 2016

Jeg er blevet nomineret til en Liebster Award!


GiZmo har nomineret mig til en Liebster Award. Awarden bliver givet til de "mindre" bloggere og jeg er meget beæret over at være nomineret! Tusind til tak GiZmo for den anerkendelse eller hvad man skal kalde det. Glæder mig til at svare på hendes 11 spørgsmål og ikke mindst til at læse mine nomineredes indlæg. 

Reglerne for Liebster Awarden:

● Tak bloggeren, der nominerede dig.
● Vis Liebster Award-logoet på din blog. (Har to eksempler i bunden af dette indlæg)
● Besvar de 11 spørgsmål, som du modtager fra bloggeren der nominerer dig.
● Skriv 11 selvvalgte facts om dig selv.
● Nominer 11 nye bloggere (med 1000 eller derunder følgere).
● Lav dine egne 11 spørgsmål, som dine nominerede skal svare på.


Mine svar på spørgsmålene:

1. Hvem/Hvad inspirerede dig til at starte med at blogge?
 • Det var helt klart hende der nominerede mig, og som også er så heldig at være min storesøster, GiZmo. Jeg har i mange år fulgt med i hendes blog og har også selv forsøgt et par gange, inden det lykkedes her til sidst med selv at få en lille blog op at køre. Så tak til hende for inspirationen!
2. Hvad ønsker du at blive husket for når din tid er ovre?
 • For min ærlighed og sorte og til tider frække humor. Jeg har altid været vant til, hjemmefra, at man gerne må sige sin mening, men også at man skal vide hvornår man skal holde sin kæft. Ikke at jeg altid er så god til sidstnævnte, men jeg er en meget ærlig person og folk ved at det jeg siger - det mener jeg sgu! Derudover er jeg et meget humoristisk menneske, synes jeg selv, og det håber jeg at de få jeg har tæt på vil huske mig for - gerne med et smil på læben eller latter over sjove stunder.
3. Hvis du skulle vælge én bog at anbefale dine besøgende, hvilken skulle det så være?
 • Så skulle det helt klart være Jordens Børn serien af Jean M. Auel, som består af 6 bøger (Hulebjørnens Klan, Hestenes Dal, Mammutjægerne, Rejsen over stepperne, Folket i Klippehulerne, Hulernes Sang). Den handler om istids pigen/kvinden Ayla og hendes livs udfordringer og oplevelser i istiden. En meget spændende og fantastisk fortælling, som jeg anbefaler alle der kunne have interesse i at lære noget om hvordan livet dengang kan have været. Jeg selv der er meget interesseret i arkæologi og historie er en sucker for sådanne bøger. Derudover er selve fortællingen om Ayla (istid eller ej) bare meget spændende og bevægende. 
4. Hvad foretrækker du at fordrive tiden med?
 • Jeg foretrækker at fordrive min tid med at læse! Jeg elsker at læse bøger. Dykke ned i nye universer og forsvinde derind i og bare glemme alt omkring mig. Bedre terapi findes ikke! Hvis jeg ikke havde haft bøgernes universer at udforske, havde mit liv været meget meget trist!
5. Hvad er din drømme destination?
 • Åh der er så mange! Men må nok være Egypten. Jeg, som tidligere skrevet, er meget arkæologi og historie interesseret og har altid været fascineret af oldtidens Egypten. Har altid drømt om at komme ned og se ruinerne af templerne, pyramiderne, museerne og generelt alt der emmer af det forhistoriske Egypten. Så min drømme destination er klart Egypten. 
6. Hvis du var en farve, hvilken ville det så være og hvorfor?
 • Hmmm... jeg ville nok være en mix af alle nuancer af grøn. Jeg ELSKER farven grøn. Derudover er jeg generelt glad for at have med grønne ting at gøre - især planter - elsker at nusse om mine utallige stueplanter og "have"planter. Der skal helst være lidt grønt omkring mig - uden det bliver overdrevet! Jeg er bare grøn!
7. Hvis du var et dyr, hvilket var du så og hvorfor?
 • En kat. Ingen tvivl der! Jeg er enspænder, stædig, egenrådig, snedig og udspekuleret. Ergo - jeg er en kat!
8. Hvad er du mest glad for i dit hjem/på dit værelse?
 • Alle mine genbrugsfund! Jeg er vild med genbrug og finder tit lækre ting som skal med mig hjem og pryde mit hjem. Mest er jeg dog glad for mine Kähler lyshuse på nuværende tidspunkt, da de, når det bliver mørkt, giver sådan et dejligt og hyggeligt lys fra sig. 
9. Hvad drømmer du om at nå med din blog?
 • Drømmer såmænd ikke om at nå noget med min blog. Mit formål med bloggen er at dele små dele af mit liv med mine læsere. Jeg har ingen drøm om at blive en "stor" blogger og tænker at jeg er tilfreds, så længe jeg har en håndfuld der følger med. Men håber da at jeg i fremtiden kan komme dertil hvor jeg får blogget lidt flere gange om ugen - end det på nuværende tidspunkt er tilfældet - og at jeg selvfølgelig stadig har nogle interesserede der følger med. Hvorfor have en blog hvis ingen gider læse den, ikke?
10. Har du en blogger du ser op til? Fortæl gerne hvorfor?
 • Nej det har jeg ikke som sådan. Jeg ser op til dem der formår at lave en personlig blog, som ikke "køre" på at være fyldt med sponsorerede indlæg og bestilte indlæg. Jeg er ikke så stor tilhænger af hele den "kommercielle" blog kultur. Så der er faktisk ikke nogen specifik jeg ser op til, da disse ikke hænger på træerne.
11. Hvad har du af planer for Sommeren i år?
 • Jeg har som sådan ikke nogen planer, dog håber jeg at kunne bruge sommerferien til at lade op til to praktik moduler, og dermed også samle en masse energi dertil. Derudover håber jeg at bruge sommeren på at få ordentlig gang i projekt-"livsstilsændring" og regner med, at når jeg kommer dertil så kan jeg igen passe noget af mit "udgroede" (det jeg ikke kan passe!) tøj. Ellers så skal sommeren bruges i selskab med kæresten og familien, sådan som den altid bliver det - gerne med massere af grillmad inkluderet!
11 facts om mig:

 1. Jeg har diagnosen Asperger syndrom - og har derfor ikke særlig gode sociale evner. 
 2. Jeg har ikke andre venner end kæresten og min storesøster (henviser til fact nr. 1)
 3. Jeg elsker Animal Crossing spillene og er samler af alt der har med det at gøre! 
 4. Jeg elsker at sove og kunne snildt sove en hel dag væk.
 5. Jeg har en svaghed for gode tilbud og er ifølge kæresten et nemt offer for supersælgere.
 6. Jeg er meget pyntesyg og benytter enhver lejlighed for at pynte op herhjemme. Jul, nytår, efterår, forår, fødselsdage - alt!
 7. Jeg foretrækker bøgernes verden fremfor vores egen!
 8. Jeg elsker alt der sætter sig på sidebenene og det ses også på vægt og spejl.
 9. Jeg elsker at eksperimentere med hårfarver og har lige nu en meget neon orange farvet hårpragt!
 10. Jeg har kun haft en kæreste i mit 28 år lange liv, og det er ham jeg er sammen med nu på 5. år.
 11. Jeg har en tendens til at sige hvad jeg tænker højt. Ikke altid lige heldigt!

Mine nominerede:


Xenia fra XeniasBogBlog.dk, Louise fra EightyTwo.dk, Michelle MichelleRimmeBlog.blogspot.dk, Simone fra SimsesWorld.dk, Alexandra fra MigogMinTinderBaby.dk, Joan fra Wooz.dk, Ida fra IdasBlog.dk, Anna fra AnnaRose.BloggersDelight.dk, Mia fra BlogAboutMia.dk, Vibe fra VibeMai.BloggersDelight,dk, Malene fra VinterFryd.dk.

Mine 11 spørgsmål til de nominerede:

 1. Hvad fik dig til at starte med at blogge?
 2. Hvis du kunne få en overnaturlig evne for en dag, hvilken skulle det være og hvad ville du udrette/gøre med den?
 3. Hvad er det sjoveste du har oplevet i en bus eller anden offentlig transport?
 4. Hvad er dit mindst og mest positive karaktertræk?
 5. Er du hunde- eller kattemenneske? 
 6. Hvor var du sidst på ferie henne?
 7. Hvad er den mest pinlige ting du ejer?
 8. Hvad står der i den sidste sms du modtog? (er den for pinlig, så gå tre tilbage)
 9. Hvad motivere dig til at fortsætte med at lave din blog?
 10. Hvis du var statsminister for en dag, hvad ville du så lave om på - hvis du kunne?
 11. Hvem ser du mest op til og hvorfor er det lige netop denne person?

Endnu engang tak til GiZmo for at nominere mig og håber at mine nominerede vil tage godt imod min nominering. Glæder mig til at læse jeres indlæg!

3 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak! :) Og endnu engang tak for nomineringen! :*

   Slet
 2. Tusind tak for nomineringen... Har besvaret sine spørgsmål og givet mine nomineringer videre samt spørgsmål.

  Ha en dejlig søndag aften.

  - Louise

  SvarSlet