onsdag den 13. januar 2016

28 års fødselsdag og så idioten

I går var det min 28 års fødselsdag og jeg nærmer mig hurtigt alderdommen. Dagen startede med rundstykker, kakao og Spangsberg flødeboller med Mocca smag. Kæresten havde hentet det hele imens jeg sov - vejede det hele jeg spiste for at tælle kalorier, jeg er syg i roen, I know! - og så derefter kørte vi mod Risskov, da kæresten havde en psykologaftale. Så der tilbragte jeg en time i bilen (de mangler seriøst pladser i venteværelset!).

Inden da havde jeg lige fået en sviner fra en kæresten diskutere ofte med på facebook. Han fik ikke svar fra kæresten så valgte at sende mig en sviner besked i stedet, selvom jeg ikke har noget som helst med deres diskussioner at gøre. Så blev kaldt for en 150 kg trøstespiser. Så tak for den fødselsdags hilsen, idiot! Så hele ventetiden i bilen og turen hjem gik med at jeg var rødglødende og havde det rigtig skidt, så ikke just en god start på ens fødselsdag. 

I får lige et fødselsdags selfie fra igår og beklager den dårlige billedekvalitet, men sådan ser jeg altså ud.


Kæresten havde svært ved at finde på noget at give mig i fødselsdagsgave fra hans bedstemor (han havde fået 300 kr at give mig for) så vi tog en tur ind i Imerco hvor jeg vidste de havde disse skønheder til 100,-/stk. Elsker dem og er de tre første i min kommende samling! Ærgeligt nok så er den ene med et lyserødt bånd, men der var ikke andre på tilbud. Tror jeg skal ned og købe lidt flere i næste måned.
Vi var først hjemme igen ved en 16-tiden, og der fik vi forsinket frokost og så havde kæresten købt en lækker blåbær mousse kage i Føtex. Til aften fik vi svinekam med lækker sprød svær, brun sovs, rødkål og kartofler. Så det blev en noget kalorierig dag (dobbelt op mindst), men det er kun ens fødselsdag en gang om året og jeg er tilbage på rette vej idag, så det skal nok gå!

Jeg er stadig lidt mærket idag af alt det ballade igår, men har besluttet at han ikke skal ødelægge mit gode humør og min stolthed over at jeg faktisk IKKE trøstespiser mere! BUM! Dog er træningen ikke kommet igang endnu, men forhåbentlig kommer vi afsted søndag, så vægttabet for alvor kan komme igang, når nu min kalorietælling/livsstils-ændring går så godt! Jeg er i hvert fald stolt af mig selv. Der mangler noget motion, men én ting af gangen, så man ikke bliver overvældet og det ender med tilbagegang.

Håber i andre har en god uge! Vi ses snart igen - lover at komme tilbage på banen igen!

2 kommentarer:

 1. Et stort tillykke herfra med dine 28 smukke vintre :-)
  Og du ser bare så godt ud : smukke øjne, smukt ansigt med smuk hud, flot hårfarve, der er ingen fingre at sætte der:-)
  God beslutning ikke at lade dit humør ødelægge, der findes så mange mennesker derude, som er tarvelige og burde sættes grundigt på plads.
  Du er dig og vær stolt af det :- :-) :-)
  Hilsner og tanker og nyd din weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Og i lige måde da. Ja den slags mennesker er der desværre en del af. Kunsten er at få deres eksistens til at glide sammen med baggrunden. :)

   Håber du får en fantastisk og flot vinterlig weekend!

   Slet