lørdag den 26. december 2015

Goodiebox December


Så fik jeg endelig taget mig sammen og fik kigget på denne måneds Goodiebox. December boxen er lavet i samarbejde med ChriChri, som har kreeret en box fyldt med (ifølge dem selv) personlige favoritter, spændende nyheder og en masse lækkerhed!
Jeg har valgt at vente med et skrive indlæg om den, da jeg tænkte jeg ville teste produkterne noget tid inden, så jeg kan give jer en ærlig og realistisk mening om tingene.
Denne ansigts toner er en økologisk toner, som tilfører huden vitaminer, aktive enzymer og fugt. Jeg har prøvet den i en uge nu og den er faktisk ok. Duften er lidt sær, men jeg synes jeg kan mærke at huden føles mere frisk og sund. Så den fortsætter jeg med at bruge, indtil den er tom, og håber jeg fortsat vil opleve en forskel. Så denne er jeg faktisk tilfreds med og den er i full size.

System Professionals - Luxe Oil Reconstructive Elixir (vejl. udsalgspris 129,- for en full size, denne er en rejsestørrelse)


Denne hårolie er fra Wella's salonlinje System Professionals. Den skulle efter sigende være en genopbyggende letvægtsolie med keratin, som gør håret smidigt. Den indeholder argan-, mandel- og jojobaolie og kan anvendes i tørt og vådt hår. 
Denne er også blevet testet i en uge nu og jeg er faktisk overrasket over hvor god den er. Hårets spidser og længder bliver virkelig bløde og mindre uregerlig. Så den bruger jeg til den er tom, og det er der desværre ikke mange uger til. Denne kunne jeg godt have brugt i en full size, så øv!

Tromborg - Lip Gloss Combination (vejl. udsalgspris 230,-)


Disse lip gloss fra Tromborg er i farven Nature. Grunden til der er en dyb rille i den nederste venstre hjørne, er at jeg prøvede at bruge den lille læbe pensel der er med, og den er ikke særlig god! Så jeg har efterfølgende brugt fingrene. Det er nemmere og giver bedste resultat.
Jeg er normalt ikke så meget til lip gloss, men disse er så tilpas neutrale - samt flotte - så dem har jeg faktisk tænkt mig at bruge så tit som muligt, da jeg synes de har en lækker konsistens - læberne føles ikke våde, som med andre lip gloss og når man ikke påføre for meget, så er det ikke så klistret, som jeg har hørt andre brokke sig over. Alt i alt er jeg mega glad for denne!

Petite Affaire - Navy Hairband (vejl. udsalgspris 69,-)


Dette hårbånd, med ståltråd, er jeg ikke videre begejstret for, og da slet ikke når der er hul i min, så ståltråden stikker ud. Har et ufattelig stort hoved (pga. min meget store hjerne selvfølgelig!), så derfor er denne ikke noget for mig, samt at jeg er elendig til at sætte hår og lave hår-looks. Så den bliver givet væk. Desværre er denne kategoriseret som full size, og ville da ønske dens plads havde været udskiftet med noget mere spændende, men sådan er det. Ikke alle kan være tilfredse med alting hver gang.

Hari Tea - Choco Chai & Sweet Chai (vejl. udsalgspris for 16 breve 29,95,-)


Her fik man dog kun ét brev af hver slags, øv! Hellere full size af begge fremfor hårbåndet, men nok brok. Har ikke fået smagt disse, da jeg ganske simpelt har glemt dem og da jeg ikke drikker så meget te, men er mere et kaffe menneske. Dog kan jeg sige at de dufter FANTASTISK! OG så er de økologiske og det elsker jeg!

The Body Shop - Frosted Plum Body Butter (vejl. udsalgspris for 200 ml 175,- og denne er en lille rejsestørrelse på 50 ml)Denne Frosted Plum Body Butter kendte jeg godt i forvejen, da jeg lige har givet min mor en julegave i denne duftvariant. Så jeg elsker allerede duften og ville ønske man kunne nå at købe mere i denne, men kan se at den lille gaveæske i form af et lilla æble, fyldt med Frosted Plum goodies, er udsolgt, så måske jeg skal lede i butikkerne.
Er dog mega glad for denne og bruger den ved særlige lejligheder, da jeg ikke vil bruge den op alt for hurtigt. Håber også min mor blev glad for hendes ellers nakker jeg den bare.

Det var alt for december Goodiebox'en. Den har faktisk været overraskende god, når man ser bort fra det hårbånd. Så glæder mig allerede til at se hvad de har fundet på i Januar udgaven. Håber ikke der er alt for meget helse værk i den, da jeg ikke er en af dem med helsenykker i januar - eller på nogen som helst andre tidspunkter af året. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar