torsdag den 29. oktober 2015

Godt selskab og forberedelser til bloggertræf

Hele dagen idag er gået med at få transporteret mit korpus over mod fynslandet. Der er jo Bloggertræf på lørdag, og i denne anledning er jeg herovre nogle dage i forvejen for at være sammen med søs. I aftes har jeg hjulpet de to skønne arrangører - min søs GiZmo og Jeanette med at pakke goodiebags til lørdagens træf. Det var super hyggeligt at møde Jeanette - hun er jo lige så skøn som forventet - og dejligt at være sammen med min søster igen. Det sker altså ALT for sjældent. Vi fik pakket goodiebags - jeg blev mobbet på det groveste med min manglende hjerneaktivitet ;) - og så havde Jeanette medbragt ultra lækre rester til aftensmad. Tak for mad!
Her er også lige et lille teaser-billede til jer der skal med til Bloggertræffet. Kan love jer at der er en masse lækre ting i goodiebags'ne! Jeg blev i hvert fald en kende overvældet - og hold da op et stort stykke arbejde Jeannette og GiZmo har lagt i dette Bloggertræf. Det er de sgu seje til!


Selvom det har været en aften i kanon selskab, så kan jeg godt mærke nerverne. Jeg har mange bekymringer angående det Bloggertræf, men jeg må bare gøre mit bedste og så må der komme det ud af det der gør. Håber bare så meget på at jeg har en god dag lørdag! Tænker nok for meget over hvad der kan gå galt og "hvad-nu-hvis". Må simpelthen lære at slippe de tanker og forsøge at gøre mig fri af alt den angst, men det er nok lettere sagt end gjort.
Det har da gjort tingene knap så skræmmende at jeg nu "kender" to af deltagerne - og så er der så bare 19 andre jeg skal forholde mig til. Ved ikke om det lyder som om jeg har ondt af mig selv, for det har jeg ikke. Det er bare det sværeste jeg ved - det at skulle møde nye mennesker - og så især så mange på én gang!
Er bare så nervøs for om jeg kommer til at gøre mig selv til grin. Føler jo heller ikke helt at jeg kan kalde mig for en rigtig blogger. Har da nogle sidevisninger om måneden, men jeg har ikke som sådan nogle følgere - så jeg kan ikke lade være med at tænke at jeg ikke rigtig passer ind i mængden. 
MEN - håber på at jeg kan få nogle gode oplevelser ud af det, samt eventuelt nogle fifs til hvordan jeg kan blive en rigtig god blogger.  Jeg glæder mig i hvert fald til at skulle blogge omkring træffet, samt om de sponsorerede produkter fra goodiebags'ne. 

I morgen har jeg nogle planer med min skønne søs - noget som i kan få en del grin af på et senere tidspunkt tror jeg - og så skal der ellers bare slappes af i familiens tegn. Bliver så lækkert!

5 kommentarer:

 1. Hej Søde..

  Personligt er jeg virkelig overrasket over hvor fint du klarede det i dag. Jeg ved hvor svært det kan være, men det gik jo super godt.. Og husk at mange af de andre er i samme båd som os..

  Knus <3

  P.S: Håber du ved at når jeg driller så kommer det fra hjertet <3

  SvarSlet
 2. Det kan du tro jeg ved og tusind tak - du er bare fantastisk sød! Vi må sejle sammen mod strømmen! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det der med sød, det kan du altså selv være.. <3

   Slet
 3. Jeg følger trofast med i din blog! Elsker din måde at skrive og fortælle på. Det skal nok gå på lørdag, du er god nok som du er:-)!

  SvarSlet