fredag den 30. oktober 2015

Lottes hæklerier - Murstens mønster


Der bliver hygget max igennem med familien inden det i morgen går løs med Bloggertræffet. Min mor er igang med at hækle murstens mønstret til en pude. Hulda har nydt det, da hun fandt æsken min mor bruger til garn ganske anvendelig at ligge i. Har ikke selv hæklet siden vi fik de små killinger, men blev straks bidt af det mønster min mor arbejder med, og så fik hun da lige lov til at instruere mig i det.Farvene skyldes at det er garn min mor har købt til at lave julepynt af, men nu skal det altså blive til jule grydelapper i murstens mønster. Er ikke helt skarp til det endnu, men heldigvis er min mor god til at lære fra sig og jeg kan jo de fleste teknikker - i hvert fald de gængse. 
Tænker at jeg laver disse grydelapper færdige og så skal jeg hjem og kigge i garnlageret og så eventuelt lave et tørklæde eller pudebetræk. Nu må vi se. Jeg har også nogle andre projekter der skal gøres færdige og startes, så nu må vi se hvornår der bliver tid til hvad. 
Afhænger meget af hvad jeg lige finder mest interessant at sidde med, og nu er jeg blevet ret glad for dette mønster . Vil dog nok bruge en mindre nål en denne jeg bruger her (str. 3). Det vil give et mere fast og pænt resultat.

Må nok hellere kravle i seng, så jeg kan være nogenlunde frisk til i morgen. Har bare så mange nerver at det er mere interessant at sidde med hækletøjet end at ligge i sengen og tænke over i morgen. Er MEGA spændt, da det er første gang i laaaang tid at jeg skal være uden kæresten, samt at møde så mange nye på én gang!

3 kommentarer:

 1. Ej hvor sjovt, det er netop det mønster jeg overvejer at lave på de puder jeg købte ved en fejl i ikea.. Har ikke prøvet det mønster før, er det let? :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk meget let, lige så snart det er lært! For mig er det nok sværere end for dig - du er en del mere øvet, så bare klø på! Glæder mig til at se resultatet!

   Slet
  2. Glæder mig til at prøve det, skal bare lige ha fundet det rigtige garn. :D

   Slet