mandag den 14. september 2015

Bloggertræf vennebogen


Navn: Charlotte Højbjerg
Alder: 27 år
Bopæl: Viborg
Ehverv: Sygemeldt sygeplejestuderende - grundet depression

Hvor længe har du blogget?

Jeg har ikke blogget så længe igen, men startede i 2011, men der gik det lidt i sig selv igen grundet uddannelse. Startede seriøst med at blogge igen den 17. juli 2014 og så er det ellers gået derudaf siden da, og er ca. oppe på 450 læsere om måneden - hvilket selvfølgelig ikke er noget videre.

Hvorfor blogger du?

Jeg blogger 100% for min egen skyld. Jeg bruger den primært som en form for dagbog og for en form for selvterapi. Det er min måde at komme ud med de ting jeg går og grubler med i hverdagen.

Hvad kan du bedst li ved at blogge?

Det jeg bedst kan lide ved det er, at jeg får delt lidt af mig selv med andre. Det lyder måske lidt egotripperagtigt, men jeg har ikke en særlig stor omgangskreds og ingen venner, så for mig er det en måde at dele lidt af mig selv på. På den måde kan jeg give lidt af mig til andre, om de så mener de får noget ud af det eller ej, men jeg kan godt lide tanken. 
Derudover er jeg en person med meget bestemte meninger og som ikke er bange for at være hudløst ærlig. Det betyder også at jeg godt kan lide at få mine meninger "hørt", så når jeg nu ikke er så social er bloggen en måde at få dem ud i verden på. 

Har du en yndlingsblogger?

Nej ikke rigtig, for er faktisk ret elendig til at få læst andre blogge, men det er helt sikkert noget der skal ændres på. Jeg har dog fået læst lidt i de andre deltageres blogge, så jeg ved hvem der kommer med.  Jeg er MEGET kræsen, så det er ikke ligefrem nemt for mig at finde blogge som jeg gider at følge.

Beskriv dig selv som blogger med 3 ord?

 1. Ærlig
 2. Åben
 3. Rapkæftet
Vis 1-3 indlæg som bedst beskriver hvem du er?
Et par sjove eller skæve facts om dig?

 • Jeg nynner når jeg står i køen i supermarkedet
 • Jeg fik først en kæreste, da jeg var 23
 • Jeg har ingen venner
 • Jeg har en meget pervers tankegang
 • Jeg vil hellere leve i bøgernes univers end vores eget
 • Jeg er en blå hippie
 • Jeg er frygtelig pyntesyg, men vil helst ikke indrømme det!
 • Jeg stemmer DF
 • Jeg hader sommer og varme
 • Jeg elsker alt sødt og usundt
 • Jeg er bange for heste
 • Jeg hader mænd - dog ikke min egen - ikke altid i hvert fald
 • Jeg drømmer om at bo på en øde ø
 • Jeg er en meget kristisk/mistroisk person og har meget svært ved at stole på andre
 • Jeg er meget meget nysgerrig og elsker at observere andre
Hvordan fanger andre bloggere din opmærksomhed?

Andre bloggere kan fange mig med deres personlighed, så formår de at få deres personlighed med i bloggen og jeg finder denne interessant - så fanger man mig! Dog kan jeg hurtigt miste interessen hvis der er for mange sponsor indlæg!

Hvilke sociale medier bruger du mest ?

Jeg bruger mest Twitter og Instagram. Så følg mig gerne der, hvis i tør!

Hvad glæder du dig mest til ved Bloggertræffet?

Jeg glæder mig allermest til at få mødt nogle af de mennesker jeg har læst om på deres blogge, og så glæder jeg mig selvfølgelig også til en tøsetur i Odense - det har jeg aldrig prøvet! Derudover glæder jeg mig til at udfordre mig selv, da jeg bestemt ikke er glad for store mængder mennesker. Socialfobi gå væk!
Derudover kommer det nok ikke som en overraskelse at jeg glæder mig til at se min storesøster GiZmo!

Hvis du var arrangør til et Bloggertræf, hvad skulle vi så lave?

Besøge boghandlere og spise lækker mad!

Er der andet vi skal vide om dig?

Det er værd at vide at jeg ikke har det nemt med mennesker generelt, men at jeg elsker at udfordre mig selv og derfor skal i ikke være bange for at tage initiativet. Hvilket er lidt nødvendigt for jeg er nok ikke den mest udadvendte person i gruppen.
Derudover så kan jeg bare fortælle at jeg er en sarkastisk og sød person, som trods min kræsenhed er flink og venlig. Jeg er lige i øjeblikket sygemeldt med depression, så derfor har jeg det ikke super godt og man skal ikke tage det som manglende interesse hvis jeg ikke virker helt så "med på den". Jeg bider ikke så snak gerne med mig!

6 kommentarer:

 1. Er vildt nysgerrig på hvad en "blå hippe" er? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha ja det kan jeg godt forstå du er ;)

   Jamen en "blå hippie" er såmænd det som det er. En Liberal hippie, som tænker at enhver er sin "egen lykkes smed", samt at jeg drømmer om et andet samfund hvor "kollektiv" stemningen er udbredt. Ved ikke helt hvordan jeg ellers skal forklare mig, men tænker at det kan forklares som en der både er rød og blå rent politisk :D

   Håber det gav lidt mening for dig? :)

   Slet
 2. Synes det er cool at du har meldt dig til og jeg glæder mig rigtig meget til at møde dig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg er også stolt over at have gjort det. Det er et KÆMPE spring for mig at skulle deltage i sådan noget her, men jeg glæder mig selvfølgelig også. OGSÅ til at møde dig :) Håber ikke du bliver skuffet :D Er skam ikke noget særligt.

   Slet