onsdag den 27. maj 2015

GnUfFi's skraldefund og ny mobil!

Som lovet viser jeg jer her de ting vi fik skraldet igår. Min søster har dog også vist det på hendes side, men her kommer det alligevel.


Her et billede af det samlede fund.


Kunstige og rigtige blomster - vintergækkerne (?) er de kunstige og dem har jeg også givet min mor to styk af, derudover en Flittig Hans, to buketter og to Kalanchoe. Vi fandt også en Flittig Hans og to Hortensia, som min mor fik.


Sodavand, abrikoser, jogurt, torskerogn og ananas i stykker. Torskerognen har sidste salgsdato i 2018, men de ansatte havde kigget på produktionsdatoen (22/5-15) og smidt dem ud. Fedt for os!


Her kustige krydderurter, min mor har fået to bundter af hver, (tror det skal forestille rosmarin og laurbær) og en pose kylling. Vi fandt i alt 6 pakker kylling på 650 gram - kom det i fryseposer for at der var plads nok i fryseren, samt det er mere lækkert. Så min søster har da kylling til et stykke tid.

Inden vi tog over til Fyn i pinsen fandt jeg mig faktisk en ny mobil. I første omgang var det meningen den skulle blive min kærestes, men det endte med at jeg fik den, fordi jeg forelskede mig i den. Det er en brugt HTC One, med flænger øverst i skærmen, som dog ikke kan ses og ikke begrænser brugen, så det er ikke noget der gør mig noget. Den kostede også kun 500 kr, så det er ikke helt vildt meget.
Min søster, der har samme slags mobil, laver altid sine egne baggrunde og lokkede hende til at fremtrylle nogle til mig, da mobilens egne er ret kedelige. Her er de - det skal lige siges at billederne er fundet på google. Synes de passer godt til sommer. Tak til søs for hjælpen!


Foresten så er det første gang jeg på en skraldetur er blevet fedtet godt ind i noget klamt. Kæresten tabte en jogurt ud over mig, så han var ikke så populær, og søs og mig sad og snakkede om hvordan man havde kunnet starte dette indlæg på en lidt "fræk" måde, med en lille hurtig fortælling af hændelsen. Her er lidt af det vi snakkede om kunne være del af denne.

,, Det skete en kold maj aften bag en container... Det hele bliver hektisk og han slipper den og det sprøjter ned af mine bukser og løber ned i mine sko, så mine sokker bliver fugtige... Det er sidste gang jeg gør det her, hvis det skal ende på den måde!"

Jeg er på ingen måde en forfatter og ej heller særlig god til at skrive, men det var bare mega komisk og meget fun at sidde og finde på en masse efterfølgende. Specielt fordi jeg nok blev en "smule" muggen på kæresten, der jo ikke havde gjort det med vilje - i hvert fald ikke særlig meget, som han selv sagde!1 kommentar:

  1. Så mange dejlige ting i fandt og lyder som en skøn tur, på nær med den yoghurt.

    Knus <3

    SvarSlet