mandag den 1. juni 2015

Spontan gave fra kæresten!

Kæresten skulle en tur ned i byen idag og kom hjem og lagde en pose foran mig ved computeren. Troede først det var noget spil-noget han skulle have godkendt købet af, men synes det var lidt underligt det lå i en pose fra Imerco. Blev sådan lidt paf da jeg kiggede ned i posen og så der lå en fin sart-lyserød pakke med hvidt bånd. Han havde sgu lige købt en spontan gave til mig, da han var nede i byen!


Selvfølgelig flåede jeg papiret af inden jeg fik taget et billede af den fine pakke, men elsker simpelthen deres papir og især denne som er sart lyserød udenpå og lyseblå indeni. <3 Se så lige hvad der gemte sig i pakken!!! Det gjorde to kage/forret tallerkener på 19 cm i mit yndlings mærke Royal Copenhagen Mega Blå!
Kæresten har så bestilt 3 mere til mig, da han mente man mindst måtte have 5 sæt. Sagde dog til ham at man ofte har 4, 6 eller 12 sæt. Så kan ske han bestiller en mere. ;)


Jeg er godt nok glædeligt overrasket, da han ellers ikke lige tænker over at købe noget til mig, men gerne til sig selv. Så han skal nok blive forkælet resten af dagen, så det ikke er sidste gang dette sker - man er jo en kvinde, ik!? ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar