onsdag den 3. december 2014

3. December - Julestemning


Jeg er hoppet med på Jeanettes Jule Blog Challenge - og har desværre misset 1. samt 2. December. Dog kan dette indlæg godt dække ind for julepynt også. ;)

Jeg har brugt ufattelig meget tid på (hvilket er gået ud over skole/lektier) at bruge tid på at komme i julestemning. Dertil har jeg de sidste par aftener forsøgt mig med at lave lidt julepynt i form af flettede julestjerner (som er mega nemme at lave når først det er lært - tog mig en krig og bandede en del).


Her er resultatet! Synes selv de er mega søde og har fået "kittet" af min mor, så tak til hende for udfordringen og chancen for at komme i julestemning! 

Udover at kreere har jeg forsøgt mig med at tænde diverse juledekorationer/lys og ellers fulgt med i de julekalendre fjernsynet byder på. Dog er jeg endnu (desværre) ikke kommet i julestemning. Skyldes nok nærmere at jeg har det af tis psykisk (derfor manglende træningsopdatering = jeg kommer sjældent afsted ej heller til skole). MEN jeg vil tage alle midler i brug og arbejde seriøst på at få den opbygget - så jeg kan nyde den tid på året jeg elsker allermest! Overvejer at lytte til julemusik og ellers bare æde lidt julegodter (det er jul så man må godt!)!

Håber i er i julestemning eller at i kommer det! Kryds fingre for mig! 

Glædelig 3. December (snart 4., men nåede det lige!)

Her får i lige et glimt af min julepynt i år, som er med til at skabe julestemning i vores lille hjem:


Den nissedør jeg har fået at min elskede søster (GiZmo)! Elsker den!


De her mus fik jeg i julegave sidste år og jeg ELSKER dem! Jeg har lagt vat og lyskæde i bundet af drivhuset, samt sat flere glasjuletræer ind, så det ser lidt anderledes ud end på dette billede!


Adventsdekorationen for i år - kreeret af moi! 


Har en forkærlighed for lyshuse (af den gamle slags) fra min far og har efter dette billede er taget fået tre huse mere samt et juletræ!


Vores kalenderlysdekoration, som min dejlige kæreste har lavet! Han er sgu god! Hjertet er lavet at tyk ståltråd og "plastiknet" fra en kasse med clementiner - hvor får han de ideer fra???


Adventsdekorationen set tæt på!

(Tak til søs for lån af nogle få billeder!)
2 kommentarer: