søndag den 18. december 2016

4. Advent - #BloggerAdvent + Adventspakker fra søs


Så blev det den 4. søndag i advent og dermed tid til at åbne den 4. og sidste pakke i Blogger Advent. De tre første pakker var virkelig gode allesammen og jeg har hver gang været spændt på at få åbnet pakkerne. Jeg har modtaget advents pakker fra Camilla og har selv givet pakker til Mette. Synes det er et fantastisk koncept som Jeanette har igangsat. Det her #BloggerAdvent har bare været mega hyggeligt at deltage i, og håber at alle de andre deltagere har nydt det ligeså meget som jeg har.

Den 4. pakke indeholdt en lækker pose julegodter, og ikke hvilken som helst julegodte. Det er snebolde! Jeg ELSKER snebolde og de er bare en fast tradition indenfor julegodter i min jul. De skal være der juleaften og nu har jeg fået nogle! Håber jeg kan lade dem være inden juleaften (ellers må jeg købe en ekstra!). 


TUISIND tak til Camilla for de 4 lækreste pakker jeg kunne drømme om! Det har virkelig været dejligt hver søndag at læse dine små søde kort og åbne de fineste æsker med lækkert glimmer papir indeni. Alt har virkelig ramt plet! OG det har klart hjulpet på julehyggen! Tak fordi du var med i Blogger Advent og tak for dit bidrag til min julehygge! 

OG tak til Jeanette for at have lokket mig med igen i år. Måske jeg er frisk igen næste år - det må tiden vise.
-----------------------------------------------------------------------------------------


Sidst men bestemt ikke mindst, så blev det tid til den 4. og sidste adventspakke fra min dejlige storesøsterVi har som tidligere fortalt aftalt at give advents pakker til hinanden i år, med et ca. budget på 150 kr pr. pakke. 

I kan se her hvad jeg har fået af hende i de første 3 pakker: 1. Advent,  2. Advent og 3. Advent
I kan se her hvad jeg har givet hende: 1. Advent,  2. Advent, og 3. Advent.

Jeg har været så spændt på denne pakke, da jeg har fået et lille glimt af noget af indholdet engang i efteråret, så jeg har slet ikke kunne vente til at denne pakke skulle åbnes.


Min søster ved at jeg har en stor passion for det lækre blåmalede porcelæn og derfor har hun også lavet en pakke med det som hovedtema og så ovenikøbet med "personligt pift", som der står på det smukke hjemmelavede kort. Bare udfra kortet blev min interesse virkelig vækket og jeg blev bestemt ikke skuffet over indholdet!


Pakken indeholdt det i kan se på ovenstående billede:

 • The Wet Brush i pink/orange/lilla leopard. Har selv før fået denne i en Goodiebox, men min er så godt brugt at de der små plastikdutter er faldet af og derfor river den min hovedbund, så er virkelig glad for at få en ny - dog er den blevet lidt bøjet i børsterne i pakken, men det kan vel rettes ud. Tak søs! Den bliver taget i brug med det samme!
 • Guldbarre med guldkaramel smag. Elsker alt der er sødt og chokolade agtigt og elsker guldkarameller så denne skal nok blive et dejligt supplement til mit lille (STORE) slik lager. Mums!
 • Magic Stars fra MilkyWay. 2 poser! Yay! Dem her har jeg elsket siden jeg købte dem allerførste gang på tanken da jeg var barn. De er så lækre og så er der små ansigter på stjernerne og kan huske at jeg altid forsøgte at samle en af hver - sådan lidt OCD agtigt, da de skulle ligge sorteret i grupper. 
 • Clear Brow & Lash Mascara fra e.l.f.. Den her slags har jeg brugt meget før i tiden, men efter at de pludselig kom til at koste 35,- i stedet for 11,- så droppede jeg at købe dem, men de er mega gode og holder virkelig på brynene. Jeg har virkelig livlige bryn, så jeg bruger altid en eller anden form for produkt til at holde styr på dem. Tak søs! Den er jeg glad for!
 • Bogmærke med Blå Mega mønster - lavet af min dejlige søster! Hvor er jeg bare glad for denne! Det var denne jeg havde fået et glimt af og har glædet mig til at få den lige siden. Jeg samler jo på porcelæn i Blå Mega, så den passer lige ind hos mig!
 • Sidst men ikke mindst en virkelig flot og personlig studiekalender til 2017 med Blå Mega mønster udenpå og små dejlige og personlige hilsner indeni. Der gemmer sig et personligt og meget rørende brev fra min søster til mig indeni kalenderen, og fik en klump i halsen da jeg læste det. Tak søs og elsker virkelig også dig. Du betyder ALT for mig og er glad for at have dig og håber vi fortsat kan have et så godt forhold resten af vores liv.


Glæder mig til at tage kalenderen i brug i det nye år, og glæder mig til at læse de små beskeder der gemmer sig rundt i kalenderen løbende. Det er virkelig en flot og MEGET personlig gave jeg har fået her, og skal da klart lokke min søs til at lave lidt flere kreative projekter til mig med det mønster! Kortene gemmer jeg fra alle 4 pakker og har faktisk allerede lagt bogmærket i den bog jeg er igang med - julebogen fra 2. advent. Slikken gemmer jeg til juleaften eller juledagene, hvis jeg altså kan holde snitterne fra det!

Håber i har nydt at læse med hver advent  og at i selv har fået nogle lækre pakker i julen - og så håber jeg at søs er frisk på endnu en omgang næste jul!?

Glædelig 4. Advent til jer alle - hvor er det ærgerligt at det er slut for i år!

8 kommentarer:

 1. Glædelig 4. søndag i advent <3

  Mums, hvor lækkert med snebolde :-)

  Og så fint med de personlige gaver fra din søster :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lækre pakker! :) Glædelig jul til dig!

   Slet
 2. Det er ikke utænkeligt at jeg også er frisk på Adventsgaver næste år. ;) <3 Er glad for at tingene kunne bruges. Elsker dig.

  SvarSlet
 3. Sikke nogle skønne gaver :)

  Håber du nyder den sidste søndag i advent <3
  Det har været en hyggelig omgang #BloggerAdvent.
  Jeg håber du er frisk til næste år :)

  Mvh Mie, Mizzepii.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har været super hyggeligt og er helt trist det er slut. :)

   Slet
 4. Så mange skønne gaver og dejligt at du har nydt at være med.. Vil helt sikkert prøve at lokke dig med igen næste år.. ha ha...

  Håber du har haft en skøn søndag og får en dejlig jul.

  Knus Jeanette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør du bare :D
   Tak i lige måde!

   Slet