lørdag den 24. december 2016

I aften er det juleaften, der er ikke længe til!


Jeg har været meget stresset i den sidste uges tid og har slet ikke kunne finde juleroen frem, men jeg har fået forberedt en masse til julemaden igår lillejuleaften og har allerede sat anden i ovnen (den får 5-6 timer ved 125 grader alm. ovn) og har lavet risalamanden færdig i morges kl. 5 (CHOK jeg har været tidligt oppe idag!!!!). Den hjemmelavede rødkål står og småkoger og duftene breder sig i vores lille lejlighed.


Jeg savner min familie (det meste af den) og frygter lidt at der bliver en lidt for trykket stemning herhjemme. Kæresten har en træls periode og jeg er bare rigtig følsom og nem at påvirke, MEN jeg prøver at tage ja-hatten på og forsøger at trække stemningen op. Maden skal jeg ihvertfald nok sørge for bliver max-lækker!


Jeg regner med at sætte mig med nogle julefilm, et fodbad og så bare nyde roen inden maden skal laves færdig i aften. Jeg døjer med enormt meget kvalme for tiden og har en dundrende hovedpine - selvom intet kost mæssigt er ændret - og det er ret svært ikke at lade det påvirke humøret, men jeg prøver og så skruer jeg også forventningerne lidt mere ned.


Regner med vi spiser julemad kl. 18-19 stykker og så skal der slås lidt mave. Har planlagt at vi, traditionen tro, går en dejlig tur rundt i Viborg gågade/midtby (som er virkelig flot med julepynt osv.), og så ellers hjem og fråde risalamande og slik til julefilm. Gaverne bliver åbnet engang efter risalamanden. Jeg synes maden skal fylde lidt mere end det gør hos så mange andre. Gaver er dejlige - ja - men julemaden er jul for mig!

Jeg håber i alle får en rigtig dejlig juleaften i selskab med dem i har kær, og at i får grovædt en masse lækker mad - OG så husk at vær taknemmelig for alt det i har, og glæd jer over det i får, småt som stort!

Glædelig jul!

4 kommentarer: