søndag den 4. december 2016

2. Advent - #BloggerAdvent + Adventspakker fra søs


Så blev det den 2. søndag i advent og dermed tid til 2. pakke i Blogger Advent. Første pakke var så god, at jeg ikke har kunne vente til jeg vågnede og kunne pakke den næste op, så derfor har jeg også glemt at få taget et billede inden jeg åbnede den. Jeg bliver næsten som et barn når det gælder pakker! Flå, rive, flænse og ud kommer gaven!


Camilla har denne gang valgt at give mig en Body Butter fra The Body Shop og det i en dejlige juleduft Spiced Apple. Jeg har en i forvejen fra min Goodiebox, men jeg elsker den så meget at jeg er mega glad for at have fået en ekstra! Så kan jeg bare smøre løs uden at være bange for at løbe tør. Tusind tak for den Camilla!  Jeg kommer til at dufte SÅ lækkert i december og er STOR fan af alt med juleduft og der har du virkelig bare ramt plet!


Jeg er i forvejen meget stor fan af The Body Shops juleserier. Det vil i også vil få at se herinde, lige så snart jeg modtager den pakke jeg har på vej fra deres webshop.

Nok om min pakke. Jeg har givet adventspakker til Mette og i kan se her hvad hun har fået af Lotte-"nissen" idag.

----------------------------------------------------------------------------------------------


Så blev det også tid til advents pakken fra min søster. Vi har som tidligere fortalt aftalt at give til hinanden i år, men et ca. budget på 150 kr pr. pakke. I kan se her hvad jeg fik  af hende 1. advent og her hvad hun fik af mig. 

Det er simpelthen så dejligt at have en storesøster, som man har et så godt forhold til at man kan lave personlige pakker til hinanden, der næsten kan få tårer frem i øjenkrogen. Jeg var vildt begejstret for min pakke forrige søndag, så kunne ikke vente med at pakke denne pakke op, OG så glemte jeg igen at få taget et billede, inden papiret blevet flået af. Ups!Hun laver selv kortene der er vedlagt - hun har simpelthen fået et drys for meget af "kreativitets-talent-tryllestøv" og har ikke gemt noget til det afkom der kom efter hende (mig). Men det går nok så længe hun giver lidt af sit talent, og det gør hun. Tak for det søs! På kortet har hun skrevet hvad pakken indeholder og hvad tanken er bag indholdet. I kan se ovenover hvad der står til denne 2. advents pakke!

Indholdet er ment som en "Ultimativ-Hygge-Pakke" og det må den siges at være. Jeg er GLAD og har allerede taget nogle af tingene i brug. 


Pakken indeholdt det i kan se på nedenstående billede:
 • Dejligt bløde sutsko i lækre brunlige nuancer, som passer til resten af indholdet af pakken. Jeg tog dem på med det samme og har dem stadig på i skrivende stund.
 • Bogen Calling Mrs Christmas af Carole Matthews - denne har jeg virkelig ville have længe, og overvejede at købe den forrige jul, men havde ikke råd dengang, så er glad for at have fået den nu, da jeg fuldstændig har glemt at få den købt. Jeg går igang med den i aften!
 • To stk julete - en Winter Tea fra Pickwick og en fra English Tea Shop og hedder Gingerbread Man. Kæresten har allerede drukket den fra English Tea Shop og smagte den og den er faktisk rigtig god. Jeg er ikke den store te drikker, men smager ofte når kæresten drikker te. 
 • Og så har min skønne søster lavet det sødeste lille glas, med skumfiduser, en bismarck stok og kakaopulver i. Glæder mig til i aften at lave mig en dejlig kop med dette i - og evt. drikke det af mit Royal Copenhagen Stjerne riflet krus. Så bliver det bare ikke mere julet, vel?
Tusind tak søs for den personlige og meget varmende pakke! Jeg er ovenud lykkelig for enhver ting deri. Kan ikke vente med at vise dig billeder af at jeg har taget tingene i brug. Elsker dig søs og kan virkelig ikke vente med de resterende to pakker! Gid julen varede hele året rundt, men det ville nok blive for dyrt!

10 kommentarer:

 1. <3 Du fortjener at blive forkælet. ;) Love you too.

  SvarSlet
 2. Glædelig 2. søndag i advent <3

  Sikke nogle dejlige gaver, du har fået :-)

  SvarSlet
 3. Sikke nogle fine gaver som du har fået :)
  Det er også en rigtig god creme fra The Body Shop, så den kan jeg godt forstå du er glad for :)

  Håber du nyder 2. søndag i advent <3
  Glæder mig allerede til at åbne gaver igen næste søndag ;)
  Mvh. Mie, Mizzepii.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg elsker deres produkter og især juleserierne.

   Håber du havde en god 2. advent og at du får en god 3. advent i morgen :)

   Slet
 4. Du må være født under en heldig stjerne med de der gaver. Så mange skønne ting..

  Knus Jeanette <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er født som lillesøster til den dejligste storesøster i verden! Så ja jeg er vel født under en heldig stjerne ;)

   Slet
 5. <3 Er så glad for at høre at pakken kan bruges. Love you!

  SvarSlet
  Svar
  1. Bruger sutskoene hver dag og teen er drukket - gemmer dog din lille juleblanding til omkring juleaften ;)

   Slet