torsdag den 3. marts 2016

Bjørn Wiinblad Haul


Jeg har, som tidligere fortalt, købt lidt ind på Imercos side og det har resulteret i en lille, men fantastisk, BW haul! De havde tilbud på alt muligt lækkert derinde i forrige weekend, og jeg kunne ikke modstå fristelsen til at købe lidt lækkerier hjem. Jeg havde stadig 500,- fra julegave-puljen, så dem og "lidt" ekstra fik jeg brugt på det i ser her!

Jeg købte for 14 dage siden lidt andet lækkert BW (også på Imercos side) og deriblandt var der en fantastisk smuk blå termokop, som jeg efter at havde brugt det er blevet forelsket i. Så den skulle jeg lige have to ekstra af og jeg valgte en i lilla og grøn, da jeg tænkte det er flotte farver til foråret.

Sidste gang købte jeg også en Juliane urtepotteskjuler i blå og da jeg blev ellevild med den valgte jeg denne gang at købe den lille Juliane urtepotteskjuler i grøn også. Jeg elsker bare det at planterne bliver deres hårpragt, og man derfor selv kan vælge deres "endelige" udtryk, hvis det giver nogen mening? Er mega glad for de to jeg har nu - måske jeg skal have flere?! Så nu mangler jeg bare plads i vindueskarmene - så de kan stå i sikkerhed for vores vilddyr.

Sidst men ikke mindst har jeg købt en Rosamunde skål i blå. Mest fordi jeg manglede lidt ekstra for at få gratis fragt, og fordi jeg ikke nænnede at købe flere kopper, da kæresten allerede mener jeg har for mange (måske han har ret - når man tager alle mine Contrast Krus fra RC med i overvejelserne, samt alle de andre krus og kopper). Jeg spurgte ham til råds hvad han kunne tænke sig af alt det der var i den prisklasse, og han sagde skålen her, dog i rød, men jeg valgte den altså i blå. Så kan den også passe sammen med mit RC Mega Mussel i blå.

Så jeg har virkelig fået spenderet en formue i starten af denne måned, men det skal også stoppe nu, så (forhåbentlig) ikke flere køb i denne måned. Har jeg fortalt hvor træls det er at depressive tanker kan føre til giga shopping-impulser!?

2 kommentarer:

  1. Og så bliver man mere deprimeret fordi man har brugt for mange penge - men i sidste ende giver tingene heldigvis en del glæde!

    SvarSlet