lørdag den 28. november 2015

Familiehygge, dekorationer og mavepine


Dagen idag har stået på familiehygger herhjemme hos os, og det har simpelthen bare været en mega hyggelig dag. Vi har været inde i byen og shoppe lidt, spist fastfood til frokost, lavet juledekorationer og grovædt grønlangkål med brunede kartofler og kyllingfrikadeller. Så nu hvor de gamle og søs er kørt hjem igen, ligger jeg brak på sofaen, men ville da lige dele min glæde med jer.

Min mor og søster har ikke set lejligheden før nu - på trods af at vi har boet her i 2,5 år. Så man må sige at det var på høje tid! Jeg går i seng i aften med en glæde jeg ikke oplever særlig tit. Det er altid dejligt at sidde og grine og hygge med min skøre familie. Selvom man selvfølgelig ikke ses så tit, så føles det langt fra kunstigt og det virker nærmest som om man fortsætter hvor man slap sidst. 

Min søster har lavet den advents dekoration i ser på billedet (ja lyset er skraldet og var knækket og er blevet repareret) og jeg er mega glad for den! Tusind tak søs! I får billeder at se af mine andre dekorationer i morgen engang. Kæresten har igen kreeret en rigtig flot dekoration, hvorimod i ikke skal glæde jer til min, men sådan går det bare ofte for mig. Tror jeg overtænker det imens jeg sidder med det og så ender det med at ligne noget der er løgn, hvis det giver nogen mening?

Jeg tror jeg vil læse lidt videre i Den tomme plads af J.K, Rowling og samtidig nyde at det har været en rigtig god dag. Håber der kommer lidt flere af den slags i fremtiden. Det ville lette det hele en del. OG så er det jo i morgen at jeg skal åbne 1. Advent pakken i Jeanettes Blogger Advent. Pakkerne er fra Marie! Glæder mig helt vildt!

5 kommentarer:

 1. Jeg har virkelig også nydt dagen og hvor har jeg dog bare savnet dig. Og det var skam så lidt. :)

  SvarSlet
 2. Jeg har virkelig også nydt dagen og hvor har jeg dog bare savnet dig. Og det var skam så lidt. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg savner dig hver dag hvor jeg ikke ser dig! Håber vi kan få set mere til hinanden i fremtiden! Knus og tak for igår!

   Slet
 3. Skønt at i har haft en god dag og at de fik set hvordan du/i bor.. Synes den er rigtig fin den dekoration Gizmo har lavet og glæder mig til at se de andre i har fået lavet... også dig.. <3

  Glæder mig sååå meget til BloggerAdvent i morgen.. <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun er sgu dygtig hende GiZmo. :) Du kan se de andre herinde kl 16.00 idag - hint hint! ;D

   Slet