onsdag den 4. november 2015

Bloggertræf 2015 - Goodiebag'en - Magasin - Rituals Tai Chi Foaming Shower Gel Sensation

Magasin er en af de 15 sponsorer til Bloggertræffets goodiebox. De har givet os alle mulighed for at prøve Rituals Tai Chi Foaming Shower Gel Sensation, som er en (som navnet siger) skummende shower gel - der er baseret på økologiske ingredienser, såsom hvid lotus og grøn te. Hvid lotus er kendt for sine selvrensende egenskaber og grøn te for sin antioxidante og beroligende virkning.


Jeg er helt vild med duften, som denne shower gel har - og selve gel'en der bliver til en voldsom skum, som bare er mega lækker at smøre sig ind i. Jeg ærgre mig over at have brugt noget af gel'en til selve billedet, da jeg jo samtidigt fandt ud af hvor lækkert produktet er, men hvad gør man ikke for at få et lidt bedre billede?

Jeg skal helt sikkert ind og se hvad man ellers kan få i dette mærke - når man en gang er blevet forelsket i noget, så kan man bare ikke få nok af det. Tror det er en typisk kvindeting. Det er i hvert fald meget typisk af mig, og ved at kæresten skal bearbejdes noget før jeg får lov, men skal nok sørge for det sker!

Hvis du selv er blevet lidt nysgerrig på dette produkt så kan du kigge her og det koster kun 75 kr for sådan en, og når man, som mig, bruger det som en form for selvforkælelse, så synes jeg faktisk ikke det er så slemt igen!

Jeg takker i hvert fald Magasin mange gange for dette lækre produkt - det bliver meget værdsat her hos mig! Jeg vil bruge det på de dage hvor jeg har brug for noget forkælelse! For det fortjener jeg jo!

1 kommentar: