lørdag den 14. november 2015

Bloggertræf 2015 - Goodiebag'en - Babadut

Havde egentlig planlagt at skrive om denne noget før, men den forsvandt pludselig for mig og nåede ikke at tage et selvstændigt billede af den før nu, så derfor kommer det først nu. Babadut har været så fantastiske at sponsorere en nøglesnor med tryk, til bloggertræffet den 31. Oktober. De har mange gode ting på deres side - både til forældre og/eller børn. Så tag et kig derind - den er bestemt et besøg værd!


Den var i hvert fald meget praktisk at have på til Bloggertræffet, da man på den måde viste at man var en gruppe, samt at man kunne genkende "artsfæller" på shoppingturen efter frokosten! Selve blogger passet er kreeret af GiZmo.
Jeg har helt sikkert tænkt mig at gemme nøglesnor + pas, som et minde om en lille personlig sejr, samt en fed oplevelse! Jeg takker endnu engang GiZmo og Jeanette (samt de andre deltagere) for en god oplevelse og håber at jeg måske kan få lov at deltage næste gang.

Jeg vil gerne sige tusind tak til Babadut for at have sponsoreret nøglesnoren - den vil altid været et godt minde for mig - samt takke mine læsere for at have holdt ud i denne strøm af sponsorindlæg. Håber i har fået noget ud af dem, og eventuelt har stiftet bekendtskab med mærker og produkter, som i kan bruge.

1 kommentar:

  1. Det har været dejligt at se og læse om de skønne ting, I fik til Bloggertræffet :-)

    SvarSlet