lørdag den 31. oktober 2015

Bloggertræf 2015


Så oprandt dagen hvor Bloggertræffet skulle stå og flere ugers nerver blev gjort til skamme. Det har være en meget hyggelig dag. Har fået lidt nye oplevelser - på trods af mine vanskeligheder med sociale situationer. Synes dog det er gået ok - ville dog ønske jeg havde fået snakket lidt mere med folk, men er stadig stolt over at jeg gjorde det og at jeg ikke gav op! Ved også at jeg ikke var den eneste der havde været nervøs for træffet, så det gjorde også noget godt mod nerverne.


Vi startede ud med at spise frokost på Jensen's Bøfhus. Det var lækker mad (dog for små mængder til prisen), samt et godt selskab. Der var i hvert fald en masse snak og latter, så det må siges at have været en succes. Derefter blev der taget et fælles billede, hentet og udleveret goodiebags - nogle tog hjem derefter - og så gik turen ellers rundt i Odenses gågader. SHOPPING! Vi var forbi Magazin, Søstrene Grene, Arnold Busck, MatasNormal og The Body Shop - i sidstnævnte fik jeg købt lidt lækkerier, som jeg deler med jer snarest!Efter shopperiet havde vi snakket om at finde et sted og drikke kaffe eller kakao. Det blev så til kølige drikke på Eydes (vi havde fået varmen allesammen fra alt det shopping). Har aldrig været der før, men blev mega imponeret af deres indretning - fuck det var hyggeligt! Der var en del der var taget hjem, så det blev lidt nemmere for mig at være med i samtalerne. 
Jeg har faktisk hygget mig mere end ventet og har været glad for at få denne mulighed for at udfordre mig selv. Tak til Jeanette og GiZmo for at have arrangeret et så godt Bloggertræf. Tak til deltagerene for at have gjort det til en hyggelig dag! 
Ved ikke helt om jeg deltager igen, da jeg ikke ved om jeg er den rette deltager, men trods dette vil jeg gøre mit bedste med at få lavet nogle gode indlæg omkring de produkter der er sponsoreret til vores goodiebags de næste par dage.

I morgen vil jeg hvile mine ømme fødder og ellers går turen hjemad mod Viborg. Tror jeg sover rigtig godt i nat!

9 kommentarer:

 1. Dejligt indlæg søde og jeg synes altså virkelig du er super sej.
  Du klarede det bare så godt og jeg er glad for at du har haft en dejlig dag.

  Håber resten af din weekend bliver dejlig.

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Jeg er også helt smadret i kroppen og ikke mindst hovedet... alle de nye mennesker og indtryk ;) Men synes det var hyggeligt at vi alle turde komme... også dig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ligget på langs det meste af dagen idag - sov også som en sten i nat! Det er sgu hårdt at være på! :D

   Slet
 3. Så sejt gået! Vi fik detsvære ikke snakket særlig meget sammen, men det var hyggeligt at møde dig, og jeg glæder mig til at følge din blog :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det gjorde vi desværre ikke - nok mest fordi jeg ikke tør tage initiativet til samtaler ;) Tak og i lige måde! :D

   Slet
 4. Hvor er du bare MEGA sej! Du deltog og havde en hyggelig dag, det er SÅ flot gået <3 Selv turde jeg ikke tilmelde mig i år, men måske det kommer engang :-)

  SvarSlet