fredag den 27. februar 2015

Livstegn!

Jeg beklager voldsomt at jeg ikke har opdateret i snart en månede - og tvivler på der er mange tilbage som læser med, men jeg har simpelthen ikke haft overskuddet til det - og har jeg egentlig stadig ikke, men fik sådan dårlig samvittighed over ikke at opdatere jer lidt (hvem der så end er derude bag skærmen). Tak til dem der forhåbentlig stadig vil følge lidt med i mine skriverier!

Jeg har som en del af min "bedring" tænkt mig at skrive mindst ét indlæg om ugen - for at holde mig selv fast i at gøre de ting jeg "normalt" gjorde. Som i nok kan regne ud har jeg det ikke godt. Jeg blev jo sygemeldt med depression i januar og er det stadig - er først nu kommet i kontakt med en psykolog (der skulle findes finanser til det, samt overskud- Thank God jeg er medlem af Sygesikring Danmark) og har nu være medicineret i godt to måneder - endnu uden effekt, samt har jeg besøg af mobilteam(psykiatrien) én gang i ugen. så der bliver holdt øje med at det ikke går helt skidt!

Overskuddet er altså ikke været til noget særligt og har ikke meget input at komme med - udover min forhåbentlige udvikling psykisk! Men jeg vil forsøge at dele min hverdags små sejre med jer! Så håber ikke jeg kommer til at kede jer. Her de næste par dage vil bloggen være præget af jeg skal buzze Dove Oxygen & Moisture for #Buzzador. Håber i allesammen har det godt og i passer på jer selv!

Lige et stemningsbillede af mig fra sensommeren 2014 - grønt og lækkert!


1 kommentar:

  1. Det er altså underligt... dine indlæg kommer slet ikke frem på bloglovin..
    Heldigvis havde din søs skrevet at der var sket nyt her hos dig, så jeg opdagede at du havde skrevet noget..

    Synes det lyder som om der bliver taget godt hånd om dig og jeg håber sådan at det på sigt kan hjælpe dig. Jeg har selv været hele turen igennem og det tager kræfter.. tag dig god tid..

    Knus <3

    SvarSlet