tirsdag den 13. januar 2015

Genbrugsfund samt opdatering


Her er hvad jeg blev forelsket i idag i en genbrugsbutik. Vi skulle hen til lægen og hente lægeerklæring, men den lå åbenbart ikke klar alligevel, så vi smuttede i genbrug. Farverne er næsten rigtige - mosgrøn og med guldkant og lidt gulddetaljer i glasuren. Synes de er mega  flotte og de 70 kr værd! Lækkert! Var dog ikke behageligt at være derinde - heldigvis var der ikke så mange mennesker. Kan bedst lide at være derhjemme gemt bag de fire vægge!

Jeg kan opdatere min situation ved at fortælle at jeg var ved lægen mandag og fik en lægeerklæring så jeg kan blive officielt sygemeldt (er dog blevet det af studievejleder, så er rent formalia). Hun gav mig 4stk benzodiazepiner med og fik af vide jeg kunne tage en halv hvis jeg fik det skidt og derefter 1 om dagen. De virker godt nok - så kunne slappe af i kroppen og hovedet igår (meget mærkelig fornemmelse når man ikke har kunnet det i årevis!). Men desværre ikke noget man må få på længere sigt. Derudover har jeg fået Imoclone til hvis jeg ikke kan sove, så det er godt nok. Dejligt at blive taget seriøst! 

Skal ind og have taget blodprøve torsdag, så de kan udelukke evt. fysiske lidelser der kan forårsage depressionssymptomer. Lægen virker meget ung, men sød og forstående alligevel. Så det er hvad min uge går med - har det virkelig ikke godt! Så det er dejligt hvis jeg kan få hjælp til at få det bedre! 

2 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at de tager dig seriøst og at de vil undersøge nærmere.. Håber du får slappet godt af og får noget mere ro på.. <3

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg kæmper for det hver dag! :)

   Slet