torsdag den 22. januar 2015

Blodprøve og indbagt-fyldt kalkun!

I morges var jeg hos lægen og få svar på blodprøverne jeg fik taget sidst, for at udelukke fysisk sygdom. Tallene var normale - bortset fra mit D-vitamin niveau var for lavt og forhøjede leverenzymer. Ikke noget lægen var foruroliget over, så det er jo godt nok. Derudover fik jeg lavet en depressions "test" og der var ingen tvivl om at jeg scorede højt der, så hun sendte henvisning til psykolog, udskrev antidepressiv og fik kontaktet mobilteamet i psykiatrien. Så det er dejligt at der bliver igangsat noget behandling, så jeg kan arbejde mig mod at få det bedre psykisk. 

Bagefter var jeg med kæresten til psykiater og han skal efter undersøgelser og blodprøver også opstarte på en ny medicin, så vi er lidt nogle ynkelige væsner for tiden herhjemme - så der skal spises fyldt og indbagt kalkun - med ris og det hele, så det bliver super lækkert. Var meningen vi skulle have det igår, men der havde jeg/vi en dårlig dag og aften, så der blev ikke lavet aftensmad. Men idag skal det være og jeg håber det falder i god smag! 

Dagene går ret skidt så jeg håber at i holder fast på trods af de få indlæg der bliver lavet - beklager! Tænker bare ikke det nødvendigvis er spændende at høre på mit evindelige piberi. 
Tænker måske jeg kunne opfordre jer til at skrive nogle spørgsmål i kommentarfeltet, som jeg kan svarer på - hvis i har noget i gerne vil vide om mig eller have uddybet - bare så i kan få det af vide i gerne vil! Er i med på den!? Håber jeg modtager lidt, så kan jeg forsøge at svare på det så godt som muligt og i samtidigt får nogle indlæg der handler om andet end bare det jeg vælger at dele!

1 kommentar:

 1. Synes bare du skal blogge alt det du kan, det er en gode måde at få nogle tanker ud på og vi vil gerne høre dit piveri.. så bring it on.. :P

  Hmm spørgsmål:

  Tør du lave en video?
  Hvor ser du dig selv om 5 år og om 10 år?
  Hvad kan gøre dig allermest glad lige for tiden.?
  Hvilke 3 bloggere følger du mest?
  Hvis du kunne rejse langt væk lige nu, hvor ville du så tage hen?
  Hvem sender du flest sms'er til ?
  Hvad er din største drøm?
  Hvad glæder du dig mest til her i 2015?
  Hvilken ret spiser du mest for tiden?

  Håber nogen af dem kan bruges.. :D

  Knus <3

  SvarSlet