tirsdag den 23. december 2014

23. December - Juletræ (Lille Juleaften)

Glædelig 23. December! Så er det Lille Juleaften og juletræet er pyntet og der forberedes til maden juleaften!

Vi pyntede vores juletræ igår og her er lidt billeder af resultatet:
Beklager den ringe billedkvalitet - har glemt mit kamera derhjemme så bliver altså lidt iPhone billeder og resultatet er derefter! Men som i kan se har vi pyntet i hvid og guld! Min mor samler på guldbelagt julepynt med sharowski(?) krystaller, så derfor er de også dominerende på træet! Hvad synes i!?

Derudover er Lille Juleaften gået med at forberede til julemaden. 


Der er kogt hjemmelavet rødkål! Lækkert og syrligt/sødt!


Samt kogt/lavet sødgrød med vanilje  (stængerne i). Det smager fantastisk! ELSKER risalamande! Mums!!!

Julestemningen er ikke kommet, men skyldes nok mere nu at kæresten har det meget træls, samt at min mor konstant bider og skaber sig (hendes hund har fået en byld i analkirtlen og hun kan åbenbart ikke rigtig døje det - samt at hun er nået til 2. uge i rygestop). Så det er skide strenge at være her når hun konstant råber og skriger! Vækker bare sådan dårlige minder om fortiden og især også alle de jule der er ødelagt at hendes vrissen og skrigen. Familie er sgu ikke altid med til at gøre julen hyggelig. Overvejer kraftigt at holde jul for mig selv og kæresten næste år - i fred fra alt det skaberi! Er godt træt af det efter 4 dage i det. Så tag da den skide smøg og skild dig af med hunden (giv den til nogen der kan passe den uden at skabe sig) hvis du ikke kan tage det der følger med!
Nogle gange er familien roden til alt ondt! Glæder mig til julen er overstået! Dog vil jeg gerne være her og støtte min far, men frygter at jeg kommer til at bide tilbage af hende, for jeg er sgu for voksen til at skulle tillade at høre på det skaberi - forbandede rejekælling! 

Nå, men håber at i trods alt holder jul med meget mindre skaberi og råben! Glædelig Lille Juleaften til jer alle! 

1 kommentar:

  1. Jeg er ked af at hører at din jul blev ødelagt af din mor. Jeg håber at 2015 bliver et godt år for dig.

    SvarSlet