onsdag den 17. december 2014

17. december - Jule-Naturen

Glædelig 17. december - Idag er der præcis en uge til juleaften! Wee! 

Dagens tema er Jule-Naturen. Jule-naturen skal helst være dækket, af et tykt blødt lag af sne! Sneen hører bare julen til. Bum! Men som de sidste par år, så kommer der nok ikke noget videre sne resten af denne jul. Dog ville jeg værdsætte det alligevel! Der er ikke noget som en gåtur, hvor man hører sneen knitre under skoene og mærker snefnuggene ramme ansigtet - det gør mig i julestemning og især er det lækkert hvis det kan ske selve juleaften, hvor vores familie går en traditionel juleaftens-gåtur efter maden. 


Billedet her er fra sidste år, ikke til jul. Jeg synes personligt det er trist at det bliver varmere og varmere, for det betyder også at chancen for en hvid jul går fløjten! Men man kan jo stadigvæk gå en tur og nyde naturen - og er det frostvejr bliver det bare endnu bedre. Så kan man nemlig tillade sig at drikke varm kakao og putte under et tæppe når man kommer hjem. MEN det ser ikke ud til at frost eller sne kommer på julemenuen i år. Desværre.

Håber at i nyder julen og at i er ved at være i julestemning - jeg arbejder stadig på det! 
Jeg får juleferie fredag kl 12. så der er ikke længe til ;) Beklager at jeg har været fraværende et par dage, men har som sagt arbejdet på det med julestemningen.1 kommentar:

  1. Jeg krydser også fingre for bare lidt sne her til jul..
    Det giver lidt extra julestemning.. :D

    SvarSlet