søndag den 13. december 2015

#BloggerAdvent - 3. advent


Så blev det 3. søndag i advent og hvor har jeg ventet spændt på denne pakke, da den var meget blød at føle på (Ups afsløret!), så blev helt glad da jeg gik den pakket op og så at den indeholdt nogle turkis hyggesokker og en stor pose mini Rocky Mountains Marshmallows! Sidstnævnte har jeg en kæreste der blev helt ekstatisk over og jeg elsker simpelthen bare hyggesokker! 
Skumfiduserne vil jeg lave noget konfekt med - eventuelt de der populære Rocky Road. Hyggesokkerne tager jeg på i aften når jeg skal sidde og hygge foran tv'et med julekalender. Vi skal have lækker julemad i aften, og vi fik ikke set julekalender igår, så vi skal se dobbelt op på både Absalons Hemmelighed og Juleønsket! ELSKER at se julekalender og det bliver bedre med hyggesokker og et tæppe.

4 kommentarer:

 1. Sjovt, for da jeg valgte skumfiduserne, tænkte jeg at de vil være perfekt til en kop varm kakao. Men det lyder nu også rigtig lækkert med Rocky Road. Jeg har aldrig lavet dem, men har tit overvejet det, så du må lige sige til, om de er gode :)

  Tak for din gave, den er super hyggelig <3

  Jeg håber at i får nydt jeres søndag med jeres julekalender.

  Knus Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Har faktisk også tænkt på kakao med dem i, men tænkte at når de er med frugtsmag er det måske bedre i konfekt ;)

   Håber du blev glad for det. Jeg er ikke altid god til at give gaver.

   Slet
 2. Sikke en hyggelig gave. Hyggesokker og skumfiduser kan man altid bruge :D
  Håber du nyder din søndag.
  Nu skal vi kun åbne 1 gave mere, og så er det ved at være jul <3

  Knus Mie, Mizzepii.dk

  SvarSlet
 3. Jeg har lavet rocky road og det er det eneste konfekt jeg laver i år. Det smager så godt. jeg bruger marcipan, mini skumfiduser, saltet peanuts og så smeltet chokolade.. mums..

  Glædelig advent
  Knus <3

  SvarSlet