søndag den 29. november 2015

#BloggerAdvent - 1. Advent


Så blev det 1. søndag i advent og tid til at åbne den første pakke fra Marie! Jeg stod faktisk enormt sent op idag, så er også derfor jeg først skriver nu. Dagen igår har taget lidt på energien, så synes det er ok at sove længe, men da jeg vågnede og kom i tanke om hvad dag det er idag, så blev jeg faktisk lidt sur på mig selv! Tænk sig at jeg var gået glip af at pakken dagens pakke ud før!


Pakken idag indeholdt en BOG! Yay! Så bliver bogormen Lotte lidt glad, for ikke at sige meget! Bogen hedder Bog Bitch og er skrevet af forfatteren Sara Kadefors. Bogen handler om gymnasiepigen Lex, der er en outsider, som beslutter sig for at starte en blog hvorpå hun udgiver sig for at være en anden. Hun bliver på bloggen til den fiktive Maya, som er alt det hun ikke selv er. 

Den glæder jeg mig til at sætte mine tænder i! Tror jeg vil drikke lidt Chai Latte og spise en chokolade julemand til. Tusind tusind tak til Marie! Glæder mig til at læse hvad hun tænker om det jeg har givet hende idag!


Her er der hvad der står bag på selve bogen!

Følg med næste søndag hvor jeg pakker 2. Advents pakken op! OG så har jeg også fået en pakkekalender af min søster, som i kan følge indholdet af hver dag i december! Yay! Elsker at få pakker og ELSKER jul! God 1. søndag i advent til jer alle - håber i får lidt julehygge!

7 kommentarer:

 1. Den lyder meget spændende, lækker gave :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke?! God 1. søndag i advent til dig!

   Slet
 2. Skøn gave. Det er altid hyggeligt med lidt læsning, chai og chokolade :)
  Hav en fortsat hyggelig 1. søndag i advent <3

  Kh. Mie, Mizzepii.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er det! Tak og i lige måde!

   Slet
 3. Lyder som en god bog :-) Fin gave :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja glæder mig til at få gang i den! :) God 1. advent til dig!

   Slet
 4. En god gave, lige til dig...

  Glædelig første advent..
  Knus <3

  SvarSlet