onsdag den 25. marts 2015

Fødselsdags weekend og skrald

Der har været stille på bloggen i weekenden - Daddy havde fødselsdag mandag, så vi tog til fynsland og fejrede ham. Det stod på kage og massere af loppemarkeder. Jeg har ikke gjort nogle opsigtsvækkende fund, men fandt et par ørerringe til 35 kr. Kæresten fandt, som altid, en masse spil og nintendo relaterede ting. Så vi er da blevet nogle hundrede kroner fattigere i denne weekend. Vi er lidt på spanden når det kommer til økonomi. Det bilkøb vi gjorde sidste sommer har virkelig trukket bremsespor i pengekassen.

Så med en ildelugtende pengekasse har vi længe tænkt på om vi skulle prøve det der skralderi, som medierne har haft meget fokus på. Igår var vi ude og skralde og kom hjem med 5 bakker blåbær, en pakke fiskefars, brød til ænderne og nogle chili. Alt var lige blevet smidt ud og fejlede intet, så det er da okay, men havde godt nok forventet at der var mere at komme efter. Blåbærene blev skoldet og frosset ned og kan bruges til at komme i muffins eller noget.


Jeg har kigget på facebooksiden Skraldere Hele Døgnet og derinde kan man se hvad andre skraldere har fået med hjem, og jeg synes de ser mere heldige ud end os, men måske man lige skal igang og finde ud af hvornår det er bedst. Det er et lidt ildelugtende arbejde, men vi har simpelthen brug for at finde mad, for pengekassen er tom og jeg skal til psykolog i morgen og det koster alligevel 390 kr. Så det skal der gerne være råd til, så jeg på sigt kommer i uddannelse igen og bliver i stand til at tjene penge til vores husholdning.
Nu sidder der nok nogen derude og dømmer os fordi vi gør det her, men hvis i så hvor mange gode ting der bliver smidt ud, så ville i nok forstå hvorfor nogle mennesker skralder. Der bliver simpelthen smidt for meget god mad ud. Hvorfor ikke lade folk bruge det, når deres penge er små.

Denne uge skal egentlig bare gå med psykologen i morgen og ellers komme ovenpå igen efter weekenden. Det har været hårdt at være på. Mere hårdt end jeg havde forestillet mig. Gik død hver dag allerede om eftermiddagen, så der er blevet brugt meget energi på at "spille" ok. Hvilket egentlig er dumt, men det er nok en naturlig forsvarsmekanisme. Jeg ved jo godt hvor lidt mine forældre forstår ift. det at have en depression, så har nok forsøgt at skåne dem for at blive konfronteret for meget med det. Det var dog dejligt at se min søster, men jeg havde bare ikke energi til at være for meget sammen og det ærgre mig.


Dog lykkedes det os at få lidt alenetid sammen, hjemme hos hende, og det stod på Vikings og pizzaburger. Jo forresten, så har min søster klippet mig og farvet spidserne, så jeg nu har lidt ombre effekt i mit røde hår. Håret er blevet 10-15 cm kortere og er nu kun lige ned over skuldrene, så det ser noget mere friskt og sundt ud. Så det skal hun have tak for. Specielt fordi jeg faktisk ikke behøver at vaske hår hver dag, da jeg godt kan lide mit naturlige troldehår ;) Skal nok smække et billede op når jeg har en dag hvor morgengrimheden har fortaget sig. Håber i har haft en god weekend og start på ugen, min er desværre præget meget af manglende overskud og trælse tanker.

Forresten så kom jeg ikke afsted til det der forpremiere, som jeg havde vundet pladser til, da jeg virkelig havde det træls om søndagen. Men har set trailer til serien og jeg er vidst ikke gået glip af noget. Er sgu blevet for gammel til at gide at se på pik og patter. Hvilket også betyder, at jeg ikke ser særlig meget tv, da alt idag handler om porno, sex, pik og patter. Fordummende tv hvis man spørger mig, men man er nok ude efter at styre flokkene med deres dyriske lyster. Jeg lader mig dog ikke lokke og nare.

God uge til jer!


3 kommentarer:

 1. Jeg synes det er sejt at i skralder, har selv tidligere overvejet om det skal prøvet.. Jeg hader virkelig madspild og jeg ville ønske der var flere som tænke lidt mere fornuftigt og ikke smed så meget ud.. Jeg kæmper virkelig for at få brugt alt op herhjemme, hader hvis jeg er nød til at smide ud.. Så selv om i gør det pga økonomi, så er det altså en rigtig god ting for vores verden.. fortsæt den gode stil.

  Synes du ikke det er grænseoverskridende ??
  Det er nok det som holder mig lidt tilbage..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det er mega grænseoverskridende, men tror det bliver nemmere med tiden. Men jo første gang reagere man på alle lyde og gemmer sig for andre - som var man en indbrudstyv ;)

   Prøv! Det gjorde vi og vi har planer om at fortsætte! Hader selv madspild!

   Slet
  2. Jeg ved ikke hvorfor men jeg tror ikke jeg selv nogen sinde kommer til at gøre det.. og lidt fordi jeg hele tiden har tanken.. der må være andre som har mere brug for skraldet end mig.. ha ha

   Slet