torsdag den 11. september 2014

Et glimt af mit Sims 4

Som lovet kommer der her lidt glimt fra min uge i The Sims 4's tegn! Billederne er taget fra mine spil.

 Her er mig og min kæreste som sims - jeg er selv ok tilfreds med resultatet, dog skulle jeg nok selv have været en del tykkere, men det synes min kæreste ikke ;)

 Selvom det er et nyt spil, så er The Sims spil altid fyldt med sjove fejl, som her hvor bedstemor render rundt med en ske!

 Eller her hvor hun danser med skeen! :D

 Er glad for at de ikke har sparet havebrug væk, som så meget andet er blevet, da jeg altid har elsket det at man kan dyrke grøntsager og have frugttræer! Dog er jeg ikke helt tilfreds med udvalget, men måske det bliver bedre?

Her sidder en familie udenfor og nyder morgenmad - elsker den her ørkenverden, dog mangler man seriøst swimmingpools - hvordan skal de ellers køle af i varmen? Håber der kommer en årstids expansion pack - hvor swimmingpools og andet godt er inkluderet.

Faktisk er spillet, hvis jeg skal komme med min vurdering, en skuffelse når det kommer til indhold og hvor meget der er sparet væk. Jeg har købt en Collectors Edition - brugt en masse penge, og stadig sidder man tilbage og føler sig lidt snydt. Jeg synes ikke udvalget af ting er stort nok ift. prisen på spillet. Der er lagt op til at man skal bruge en masse penge i fremtiden på expansion packs og extra pakker - jeg er jo dum som altid og køber nok det hele! 
Udover manglende indhold er jeg utilfreds med at det ikke er en åben verden som i Sims 3 - det mangler jeg! Der kommer en loading skærm bare man besøger naboen! Det er jeg ikke imponeret over, samt at mængden af fejl er stor ift. at spillet er blevet udsat gentagende gange - hvad fanden har de brugt den ekstra tid til???
Generelt er jeg rimelig skuffet over spillet, da jeg for det meste er i simmerens hjem og ikke gider tage ud i verdenen, fordi der ikke er en skid sjovt at foretage sig! Men som den simsfan jeg er, så spiller jeg ufortrødent videre uanset min utilfredshed! 

Jeg spiller lidt i dag og kan da lige dele lidt flere billeder fra mine simsoplevelser herinde! God weekend til jer alle - når i kommer dertil - jeg har weekend nu! WEEEE! :D

2 kommentarer:

 1. Hyggeligt lige at læse dit indlæg også.. :D
  Selv om jeg synes der mangler mange ting så kan jeg ikke lade være med at spille alligevel.. Ha Ha

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg spiller også på livet løs - på trods af mine utilfredsheder - så noget har de gjort rigtigt! :D

   Slet